Knep och bygg

Två bokstäver, två stavelser, enorm press... Hur skriver man en bra CV? Jag tror att det är så gott som omöjligt. Om man har en perfekt utförd lista på allt spännande man jobbat med och ett härligt brev som är lagom personligt och ger en bra bild. Är det vad personen som anställer letar efter? Vill de inte ha någon som inte ger ett perfekt intryck utan hellre den som ger ett mänskligt intryck? Själv är jag inte speciellt bra på att vara perfekt. Jag vet att många blir besvikna nu, men även jag har brister. Ska jag då framhäva att jag är människa med många och vissa udda intressen eller ska jag försöka dölja det och peka mer på vad jag lyckats med och vad alla exempel på internet säger?

Jaja, det löser sig. Nu till något viktigt. Igår spenderade jag väldigt lång tid med att gå igenom mitt lego. Efter att i lördags flyttat upp alla mina ägodelar till Leksand och mitt rum här så var det dags att kolla om allt var med och bara det som jag inte längre har användning för lämnats kvar (ifall någon vill ha en tjockskärm till datorn så säg till pappa innan han slänger den). Efter att projekt "Bygg-allting-efter-ritningarna-och-se-hur-mycket-som-finns-kvar" var avslutat så kunde jag helt bestört observera följande... Det fattas minnst 20 bitar!!! En ritning också dessutom! Jag är ganska nogrann med mitt lego och det sved i hjärtat att se. Drakborgen visste jag att det fattades några bitar på men jag visste vilka, men inte Res-Q svävaren. Eller gevären Qui-Gons ljussabel... Det är en sorglig syn på mitt golv.. Ifall någon därute kan sträcka ut en hjälpande hand och hjälpa min så är jag tacksam. Kan isåfall sammanställa en lista på bitar som saknas.

I övrigt så är jag som tidigare indikerat tillbaka på skolan igen efter lovet. Med en brinnande lust och längtan att få vårröja på skolan. Behöver jag säga att det brukar vara min uppgift att elda? Hehehe...

Kommentarer
Postat av: Faster U

Skulle bli GLAD om Du vill avlasta våran Lego-börda. Bättre att Du bygger med det än att det åter finns under en vuxenfot, vrålande av smärta!!!! Nåja, blir nog halshuggd om jag skulle skänka för mycket (även om den var till den "mäktige")så vad behöver Du?

PÖSS Faster

2009-04-20 @ 14:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0