Inte en enda yxmördare...

Jag heter Jan-Erik och föddes för länge, länge sedan på Östra i GBG. Precis som alla andra har jag varit med om både det ena och det andra och precis som alla andra reflekterar jag över det ibland. Det har blivit en del genom åren ändå...

Jag har vantrivts i sju av mina skolår, men jag är glad idag. Tycker om min skola. Jag har vantrivts sex år där jag har bott, men jag är glad nu. Trivs där jag är. Jag har blivit retad och slagen för att jag är som jag är, men jag är glad idag. Är enormt tacksam över att jag får vara jag och att andra accepterar det, till och med kan glädjas över det.
     Det är mycket som har hänt och fortfarande händer, men allt som ligger bakom mig (och alla er andra) har något gemensamt förutom att det ligger just bakom. Allting har, på gott och ont, format mig till den jag är idag. Om jag kan börja med att känna mig nöjd med mig själv idag, Blir det helt plötsligt lättare att hantera och bearbeta det förflutna. Då får vi två följder till, med ett bearbetat "bakomflutet" lär du dig mer om dig själv ochhar också mycket bättre förutsättningar för framtiden.

Detta är ingen form av "så här ska alla göra för att må bra"prat, utan helt enkelt jag som öser ur mig vad jag känner, tycker  och tänker idag på en blogg som bara ni läser.

Här och nu. Med min tro och trygghet, människorna jag har runtomkring, skolan jag är på, med en Marre vid min sida, med (ett relativt) lugn runtomkring mig. Känner jag en glädje, jag är lycklig... "Lycka" är inget ord som man ska använda lättvindigt (och betyder heller inte att man går runt med ett konstant glädjerus, utan en stark grundglädje)
    
Jag känner mig genuint glad och tackar Gud för att han är god!

Vill gör allt jag kan för att dela med mig av min glädje till andra, önskar jag visste hur bara... Jaja, det är nästa projekt!

//Gladtänkare

Kommentarer
Postat av: E-K

Så här kan du göra för att göra andra glada:

Fortsätt att va som du är... Det gör iaf mig glad. ;)

2009-03-23 @ 16:13:58
Postat av: Anonym

mycket fint sagt älskade son bara det att du föddes på östra. älskar dig så mycket

2009-03-24 @ 16:35:49
Postat av: Faster U

Du gör mig GLAD!! Det har Du alltid gjort!

Du gör mina pojkar glada eller snarare överlyckliga med Din blotta närvaro!!

Inte behöver Du krångla till det. Gör det Du är bäst på: att vara Jan-E.

Vi ses till påsk och har våra traditionella arkiologutgrävinigar.

PUSS Faster U

2009-03-26 @ 16:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0