"Men om du hade behållt hjärnan i huvet då?"

Detta är bara en av de mer eller mindre underliga saker som sägs på våra lektioner, självklart är det taget ur sammanhang. En annan är ju: "Vem tar ollon?" Det är en väldigt bra skola jag är på ändå. Lärare, klasskompisar, skolkompisar och alla andra som rör sig här.

Som ni kanske kan se (eller troligtvis inte) på överskriften, hade vi tolkämne idag. Det gick oväntat bra. Kände mig inte helt förberedd på våran redovisning men det gick väldigt bra. Vaknade imorse och tänkte "åhnej, inte idag..." men jag hade fel. Det blev "idag" men inget "åhnej" på hela dagen, inte ens ett litet "åh". Visst är det härligt med possitiva överaskningar? En hel dag kan bli räddad och bättre än vad man vågst hoppas på! Vänner! Härliga, underbara att ha och dessutom också väldigt bra på att göra en dag att bli bättre än väntat.
     Nu känner jag mig nästan skrikigt glad, kan hänga ihop med att vi fikade med klassen idag. Tror alla kommer lida av sockerchock tills nästa vecka iallafall. Nä, så här glad och luddig kan jag inte vara nu. Har upptäckt att det är fler än den jag först trodde som läser detta och det påverkar ju mig att vilja skriva något med substans. Här kommer då lite hur jag känner för hur vårat bröllopsplanerande går:

Lååångsamt framåt. Kläderna går nästan inte alls men inbjudningarna är nästan klara. Ni vet väl vad det betyder? Snart är det på riktigt och ingen återvändo. Missförstå mig rätt nu, jag ser fram emot med glädje att få gifta mig med Marre och blir lycklig av att tänka på det. Men bröllopsdagen, fest, vigsel... Planering, planering, planering. Fixa, fixa, fixa. Aldrig mer giftemål för min del, en gång räcker en livstid...


Här kommer ett musikaliskt mästerverk också. En hyllning den mäktiga John Williams!! Musiken är ju självklart han och texten är hämtad och helt inspirerad från Star Wars.//SkagiftamigmenbehöverinteslutaälskaSTARWARS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0