Patrik stryper sin egen falukorv

Då har min käraste Marre skvallat att jag skriver på en blogg... Tack gumman. Känner plötsligt en liten press att skriva något vettigt, inte bara pladdra på om vikten av att se på zombiefilm. Jag vill ju inte bara lägga mig platt och bli en av de där idioterna som bloggar utan att ens göra lite motstånd. Uppmuntrar också andra (eftersom det nu rent sannolikt är fler än en som läser detta) att skriva om vettiga saker, tillsammans kan vi få internet att bli en global samling av information där ett fritt utbyte av idéer, nytänkande och information sker.

Som ett första steg mot upplysning och den höga etikens renässans tänkte jag börja detta med att svara på Minas kommentar/fråga och avslöja att spermier i sig är vita till grumligt genomskinliga (i vitt ljus)...

Förutom detta kan jag avslöja att idag var ungefär två veckor lång. På förmiddagen hade vi översättning  vilket tog ungefär fem dagar. Som vanligt så var det ganska delat på hur stor aktivitet det var, men till slut till allas glädje blev det lunch.
     Lunchen hade bara varit en dag lång om det inte varit för att det var korvstroganoff. Det var förresten denna falukorv som Patrik, skolans kock, påstod sig ha strypt själv. Detta var inte helt taget från tomma luften utan anspelade på våran diskusion om grisen han kvävde till fläsket i måndags och strömmingen han dränkte tills igår. Lite lustig är han allt.

Resten av dagen (veckan) spenderade vi med att gå igenom hästtecken. Måste erkänna att jag ljuger när jag säger att det var en vecka, egentligen var det en vecka minus några timmar. Annars skulle det ju inte gå jämt ut tills nu ikväll. Jag tror att alla behöver riktig vår, folk brukar muntra upp sig mer då och vara allmänt possitivare.

Orkar inte skriva något roligt eller lustigt idag, men jag måste få berätta att jag upptäckte att jag i rakt nedstigande led är släkt med Major Anders Fredrik Baltzar som hjälpte Karl XI att smiska danskar i slagen vid Landskrona! HA! Där fick du Kristian V!!

"Slaget vid Landskrona" Johan Filip Lemke


//Korv är läskigt

Kommentarer
Postat av: Mina

Tack JanE! ;) /Mina (lite klokare/ lite bättre)

2009-03-20 @ 23:12:35
URL: http://minaonyourmind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0