Insikt

Jag har kommit fram till att om man är nyfiken på vad jag har för mig på dagarna osv så är det ingen idé att läsa här. Känner inte ofta att skriva om det så då får man komma hit och kolla själv eller fråga.

Är det bara jag som stör mig på att folk kan allt? Eller folk som tror sig göra det eller bara har den atityden. Många tycker att jag kan mycket och det är väl möjligt men om det är så att jag kan mer än dig så tror jag bara att jag är mer medveten om att allt som jag inte vet. Människor är så små och så okunniga att vi knappt finns till. Ändå struttar vi omkring och vet både det ena och det andra och lär ut allt vi kan i våra skolor. Samtidigt så roas vi av hur okunniga folk var för tusen, hundra eller tio år sedan. Eller för hur okunniga vi var igår. Idag vet vi så mycket bättre ju. Idag vet vi vad som är sant... (lägg märkte till svårigheten att få in sarkasm utan tonfall och passande mimspel)

Idag har jag varit för slapp och rörig men ändå distinkt och rak så att alla förstår. Härligt! Ingenting är säkert, speciellt inte om man tecknar. Jag borde höra av mig mer till alla jag vill höra av mig till. Är ganska säker på att det är dig jag pratar om, det är ganska många jag vill höra av mig till eller ta mig tid för. Hoppas du kan trösta dig med den tanken iaf tills jag väl hör av mig. Det är väl tanken som räknas?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0