Kök

Jag gillar kök. Jag tycker om att vara i dem, sitta i dem, titta på dem. När vi väl får ett "eget" riktigt kök vill jag lägga ner mycket tid på det. Därför blev jag lite förnöjsam när vi fick en reklamtidning som jag inte tänker berätta vad den heter men den är riktad till vi som bor i villa. I den tidningen fanns det en artikel om köksrenovering. Precis som allt annat så ska allt renoveras nuförtiden och köken ligger då pyrt till och ska förändrar. Men det jag tyckte var roligt med denna stora artikel om kök och glädjen med att planera och jobba med "köket, husets hjärta" var nog ingressen.

"Trött på ditt gamla kök? Är det för mörkt, för trångt, för opraktiskt eller bara för fult? Köket är (efter badrummet) det mest populära rummet att renovera!"

Lägg märke till att det är viktigt att poängtera, köket är bland det roligaste som finns att renovera men det är inte roligast...

Lite som "Grattis! Jag är så stolt att du tagit studenten (men inte lika stollt som jag är över Kalle).". Eller som en amerikansk reklam:
"Nu är ditt drömrenoveringsobjekt här! Köket! Husets hjärta som ska rädda dig från alla dina problem och ge dig evig lycka! Renovera ditt kök också, idag...*en röst som talar snabbt och nästan ohörligt* renovering av kök är roligt men inte lika roligt som badrum, renovering av kök kan också orska migrän, håravfall, eksem, astma, trötthet, melankoli, höjdskräck, dålig ekonomi, ragnarök, harmageddon och döda krukväxter"

Jag gillar iallfall kök mer än badrum...

Kommentarer
Postat av: Tee

Jag håller helt och fullt med kära Jan-E

2010-03-05 @ 09:57:12
URL: http://theresesievanen.blogg.se/
Postat av: erica

hahahaha, älska amerikansk reklam! ;P

2010-03-14 @ 09:47:38
URL: http://icsiam.blogspot.com
Postat av: Jan-E

Tee: Vad bra du! Då känner jag att jag innerligt kan säga. Jag håller med dig också!erica: Hade en vag känsla av att du kände så...

2010-08-07 @ 11:25:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0