Stressad och uttråkad

Ännu en gång känner jag två ganska motsatta känslor samtidigt och väljer att kompromissa genom att titta i kors på något framför mig. Vad det är jag tittar på vet jag inte, det är för suddigt men jag är ganska säker på att det är rakt fram. Dessutom är jag jättetörstig men upplever samma dilemma som när man är sjuk eller väldigt trött och ligger i sängen (eller måste kissa och är på LAN). Det är väl ganska bra för mig att veta men jag kan inte för mitt liv förstå varför ni läser detta? Kära nån, jag skriver om att jag är törstig? Hur intressant är det?! Varför gör ni inget vettigare med era liv? Varför gör inte jag det? Jag sitter och skriver om att jag är törstig på min blogg och skäller på er för att ni läser det... Nu skriver jag om vad jag skriver om... Wow, metablogg... Se, nu blev det sådär nästan oumbärligt ointressant igen!

Jag ber om ursäkt för tidigare stycke och har för er allas skull sparkat mig. Skit träffade mellan smalbenet och vadmuskeln... Aj... Tänk inte på det, tänk på något annat.

Är det inte härligt med snö som smälter? Dripp, dropp, dripp dropp. Jag tog med mig lite snö hemifrån imorse till skolan för att se den smälta. Tyvärr gjorde den inte det på den tiden så jag fick lägga ifrån mig den utanför skoléntren och nu hittar jag den inte... Vilken skitdag. Jaja, jag kan ju berätta något intressant. Världens 22:e högsta träd heter Adam och är en redwood. Visst har jag den bästa blogg ni någonsin läst?

Kommentarer
Postat av: E-K

Japp, du vinner lätt intressetävlingen!

2010-03-24 @ 19:50:01
URL: http://emmakaka.blogg.se/
Postat av: erica

när du väl skriver och det inte tar en timme att läsa det är du faktiskt en av mina favoriter =)

2010-03-30 @ 18:33:09
URL: http://icsiam.blogspot.com
Postat av: Jan-E

E-K: Visste inte ens att tävlingen existerade men jag trugar mig djupt.erica: Då ska jag absolut försöka skriva oftare, om inte annat så för din skull.

2010-08-07 @ 11:23:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0