Obla-di-obla-da

Det var ett tag sen jag skrev nu, det är verkligen på tiden att jag gör det. Senaste veckan har känts som en månad. Det är på många sätt väldigt intressant att observera tiden ibland, den är konstant relativ. Två lektioner på samma längd känns ibland som det skiljer ett halvt dygn på dem. En annan tanke som slog mig idag. Många säger att det är helt underbart att få gå på toa om man är i stor nöd så att säga. Men jag har tänkt efter, att sitta därinne är inte alls den härligaste känslan i sammanhanget. Det är efteråt, när man är klar, tvättat händerna och kommer ut från toaletten. Tänk på det nästa gång.

Jag tror faktiskt att det är dags att nämna någon här i bloggen. Han har uttryck önskemål om detta så därför väljer jag att inte göra det. Hihi. (är det inte konstigt att skriva in ljud i texter egentligen? "hihi", "aargh" eller "suck" varför gör vi så?) Hoppas ändå att han nöjer med att antydas här, vi måste prata om dina kläder... "ETT, TVÅ, ETT, TVÅ, KOM IGEEEEN!!"

Tänkt att få leva i fantastiska verkligheter... Iofs skulle det inte vara så fantastiskt efter att man levt i dem. Då blir de vardag. Nä, då är det bäst att få driva iväg i egna tankar och fantisera ibland. Dinosaurier, urtid, zombies, star wars, fantasy. Att passa in dessa i sin vardag, hur skulle det se ut här ifall det fanns vilda dinosaurier precis som det finns däggdjur i våra skogar idag? Var bor drakar nuförtiden?

Märks det att jag är lite trött kanske? Jaja, jag mår bättre iallafall. Ska bli skönt med lov om en vecka...

Kommentarer
Postat av: Maja

Du har blogg :) Du är nyss omnämnd i min! Morr!

2009-04-05 @ 23:33:35
URL: http://trasselmaja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0