Sova

Söndag kväll och vi har precis delat på oss efter att malin bjutt på födlsedagsfika. Egentligen kom vi överens att vi skulle gå och lägga oss på en gång. Men det gör inte jag, hehe. Som tur är så kommer Marre inte att få reda på det förrän hon läser detta imorgon och då är det försent. Hihi!
Idag har det varit en ganska bra dag faktiskt. Hade varit ännu bättre om jag fått mer gjort. Vädret idag har nog varit det absolut bästa, tätt följt av dagens kyrkobesök. Jag tycker om alla årstider, kanske låter klyschigt, men var årstid har sin tjusning. Självklart blir jag ju trött på dem också, efter månader av kyla, snö och slask exempelvis. Därför blir jag extra glad när en ny årstid är i antågande. När det känns på riktigt att, nu är det sommar, våren är färdig och det är bara att leva i värmen. Hösten som kommer med lite svalka efter sommaren och det är så skönt att kunna ta på sig lite och ha en behaglig kroppstemperatur (höstens färger är ju självklara också). Vintern, snö, lampor, kallt, härligt, mys.
Då har vi en kvar, en som kan beskrivas med vad jag upplevt idag. Blå himmel, solvärme, torr asfalt (här och där), fåglar och... en krokus. Mina vänner. Vårtecknena har kommit på riktigt till Leksand!

Vårkänslor i mig ter sig mest i en form... Rastlöshet. Jag vill komma igång, röja i trädgården, rensa stuprännor, kratta, fixa, greja, reparera. Det är nu det börjar. Allting börjar leva upp, röra på sig. Självklart så kommer det snöa mer och dröja ännu längre innan all snön smölt bort och det är "egentlig" vår men idag kan jag säga det;

Våren är här
och jag gläder mig innerligt....(Detta är inte Leksand alls, men det är vårkänslor i kvadrat!)


//Vårglad

Kommentarer
Postat av: Marre

Din buse ;) Meeen, jag gjorde ju precis samma sak så... ;P

2009-03-16 @ 07:03:13
Postat av: E-K

Välkommen hit o röj i vår djungel!!!

...ingen annan lär göra det... :(

2009-03-23 @ 16:11:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0