Het kompost

Ifall någon berättar för er, som någon har gjort för mig, att man råkat få komposten att börja brinna. Fnissa då inte. Eller jo, gör gärna det. Det är ganska snyggt gjort. En kompost är ju oftast lite småfuktiga och mulliga och småfuktigt är ju traditionellt ganska svårt att få eld på. Men nu kan jag ställa mig till den folkgrupp som lyckats med detta. Det var ju inte svårt alls.

Det finns så mycket jag vill göra, det vet jag bestämt. Med vad jag vill? Inte en susning. Hur ska jag ta reda på vad jag vill då? Ingen aning men medan jag väntar på att komma på det ska jag spendera en helkväll med min gigantiska polkagrisklubba som sällskap, vi två...

Kommentarer
Postat av: Marre

Har du satt eld på komposten?!

2010-04-24 @ 21:07:39
URL: http://arinya.blogg.se/
Postat av: Anonym

MEN......Hallå eller!!!!! Så kan Du ju inte skriva!! Eller jag menar nog: så kan Du ju inte "låta bli" att skriva!! Jag vill oxå elda min kompost, hur gör jag???? Låter ju faktiskt kul ;-)

2010-04-26 @ 16:15:26
Postat av: Nina

POOOLKAAAAGRIIIIS e gott :P

2010-04-26 @ 21:46:15
URL: http://memyselfandi.blogg.se/
Postat av: Jan-E

Marre: Njae... lite kanske...Anonym: Det är väldigt enkelt, täck först allt det där fuktiga, mulliga med någon torrt och varmt. Exempelvis Löv och gräs som du eldat på. Täck sedan med ytterligare lager och se till att det är lite glöd kvar som kan pyra och brinna ifred. OBS, det hjälper om själva komposten består av brännbara material, t.ex. trä.Nina: Kunde inte sagt det bättre själv.

2010-08-07 @ 11:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0