Ormen i paradiset

Jag tycker verkligen om att gå på toa. Inte att vara tvungen att gå men att väl sitta där "and doing my buisnes". Det finns så mycket som är bra då liksom. Man får vara ifred, det är en härlig kroppslig njutning, man gör sig av med en massa gammal skit och när man väl är färdig så känner man sig lättad och "färsk". Men det finns ju saker som stör och förstör den underbara stämning jag skapar därinne. Då pratar jag inte om folk som stör eller knackar, jag pratar inte om dålig mage som skapar en helt egen stämning, inte heller främmande toaletter eller ens mörka utedass i spöregn. Nej, det jag pratar om är värre än så. När man har avnjutit en härig stund för sig själv och ska avlsuta. Man lägger ner tidningen eller boken man hade med sig och sträcker ut handen... Nu tänker ni "aha, toapappret är slut" men nej, det jag pratar om är värre än så. Det är efter själva torkningen jag menar. När man rengjort underredet och upptäcker att pappret sitter kvar!!!

Jag är övertygad om att jag inte är ensam om denna upplevelse! Det har inte hänt bara en gång utan upprepade gånger med olika märken! Vad gör Lambi, Serla och alla andra åt det!? Precis!!! Jag har ingen aning!! Bra poäng... Ska skicka mail till dem och fråga. Redovisar svaret här sen. Men jag tvekar att vad de än gör inte kan ge mig tillbaka all den tid och frustration jag lagt på efterrengöringsrengöring!

Kommentarer
Postat av: Daniel J

Exakt! Glad att du skrev på FB att du skriver här! Annars hade jag varit ensam om mitt lidande, nu kan jag trösta mig med att jag inte är ensam... Back to work!

2010-08-11 @ 11:26:01
Postat av: Jan-E

Jag lovar att så fort jag får svar på mina mail att redogöra vad de stora toapapperskoncernerna gör för oss individer!

2010-08-11 @ 12:20:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0