Att blogga

Att här skriva "att blogga eller inte blogga" skulle vara klyshigt och riktigt dåligt. Därför tänker jag inte för allt smör i Småland skriva så (att blogga eller inte blogga). Jag vet att det var länge sedan jag bloggade men jag tror inte att någon här på interwebben lider nämnvärt av detta.

Ett nytt år har börjat! Eller vi har iallafall passerat den rymdtidkordinat, rellativ till den bana vi har runt våran lilla lagom stora stjärna, som vi i västvärlden har bestämt vara slutet och början på det varv som blir vårat jordår. Egentligen skulle vi lika gärna ha 23 minuter efter 3 den 28 augusti som brytpunkt för ett nytt varv. Iofs skulle det vara synnerligen opraktiskt av mig att gå emot strömmen, mainstream, på just den här punkten. Men jag tänker inte på några sätt ge någon form av nyårslöfte! Det är lika mycket bluff som alla hjärtans dag, c-vitamintabletter, spökfilmer på youtube och att h i "herbs" inte ska uttalas.

För övrigt så gillar jag lego. Med största allvar säger jag detta till er alla, vill ni bli av med erat lego hemma så tar jag emot det. Jag skojar inte (fråga inte min fru om ni ska lämna fråga mig).

Jag tycker fortfarande massor med saker som jag inte orkar skriva just nu men jag kan passa på att nämna att jag är lite småsugen på att vi bygger en snabb kärnkraftsreaktor i Sverige... Annars orkar jag inte skriva om åsikter just nu.

Det är kallt ute och jag ska pussla ikväll, det var allt jag orkade skriva nu. Tack för mig.

RSS 2.0