Update

Ja, det var ju ett tag sen. Därför tänkte jag berätta lite vad jag håller på med. Vad håller jag på med? En tiktigt bra fråga... För mycket för att orka skriva ner det men om ni undrar så fråga så svara jag. Men jag vet helt säkert att jag jobbar en hel del, pluggar en del och håller på med en hel del fritidsaktiviteter. Alldeles för mycket för att orka egentligen men det är ju roligt så det fungerar. Idag ska jag hålla en lektion i teckenspråk, intervjuva en begravningsentrepenö, hämta en switch, sitta med på ett ungdomsråd och äta mat. En helt vanlig dag så att säga. 

Har ni tänkt på hur tragikomisk våran värld är? Vi är omgivna av krig, elände, förstörelse, olyckor, folkmord, förtryck, svält, sjukdommar, korruption och allmän elakhet, själviskhet och dryghet. Vad kan man gör åt allt detta då? Jo, skratta åt eländet.
#Jag håller inte med om allt Fredrik Reinfeldt gör och tycker det är jätteroligt att denna politiker som ägnar en massa tid för att vara förtroendeingivande själv sa på TV 1993 att "aldrig lita på politiker".
#Al Qaida sponsrades under 80-talet av CIA. Mannen som kom på att tillsätta bly i bensin fick jättedåligt samvete när det upptäcktes hur miljöfarligt att han jobbade oavbrutet med att uppfinna nyttiga saker och uppfann freonerna till kylskåp. #Heinrich Himmler, chef och ansvarig för SS, arbetade hela livet fram till sin tid i nationsocialistiska arbetarpartiet med sin kycklingfarm.
#Experiment har gjort på soldater då man sätter dem i ett plan, flyger iväg, piloten stänger av planet och låtsas som om de ska krascha. Då delar man ut formulär till soldaterna som de får fylla i vem som ska få ärva deras saker, sista hälsningar osv. Slutsatsen man kom fram till är att folk är dåliga på att fylla i formulär under pressade situationer.

Hittade en film med två komiker från australien som driver med en politiker som intervjuvades gällande en oljekatastrof. Det visar väldigt tydligt på att man kan ju bara skratta åt hur komiskt allting är egentligen...


 

"A friend will help you move,
a good friend will help you move a body"
Rich Hall

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0