Alberto Gonzalez är snäll

Idag känner jag att någon är dum. Jag har uteslutit många människor och har nu bara två. Det betyder att någon av dessa måste var väldigt dum. Den ena personen som jag inte kan utesluta är Annie Lööf (C) partiordförande, som jag förövrigt både gläds och förfäras av titt som tätt med diverse uttal och delvis bristande insikt, förståelse eller pålästhet (inget ont om Centerpartiet just nu utan detta handlar om Annie). Den andra personen jag inte kan utesluta vara helt körd i huvet är jag själv. Det finns få människor jag säkert vet så ofta är väldigt okunniga, fattar sådär lite pinsamt segt och gärna snabbt dömmer andra. Vad är det då som utlöst denna förbryllning? Varför sitter jag med mig själv och Annie Lööf och funderar vem som är dummast? Jo, det var i Agenda från 25/3 som jag såg på svtplay igår. I programet så intervjuvas Annie om småpartiernas roll i Alliansen då de förut tillsammans var större än Moderaterna men nu tillsammans inte ens har hälften.

"Vilken blir då den viktigaste frågan 2014 som du ska locka fler centerväljare med?"

Annie svara då att den frågan som gör henne mest frusterad i dag i det svenska samhällsklimatet är alla unga som står utanför arbetsmarknaden (jag håller med om det allvarliga i detta problem). Sverige har även ur europeiskt perspektiv också ofantligt hög (jajjemen Annie, precis så säger siffrorna). Centerpartiet har flera spännande lösningar på hur detta problemet ska hanteras (spännande Annie! Berätta mer).

"Jag tror att det är viktigt att nu när man tittar över löneavtalen att inte bara fokusera på lönen hos de som har arbete."

...

Jag hänger inte med längre... Vems löner mer då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0